HEEL BIJZONDER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 61 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Heel Bijzonder. Meer weten? Ontdek meer

18 okt 2022 om 14:36 Redelijk broodje wel lekkere cookie dough
10 aug 2022 om 16:02 Het was nogal duur voor een paar nogal harde broodjes. Met knakworstjes. Had wel wat beters verwacht. Zo bijzonder was het niet.
20 jul 2022 om 16:20 Leuke plek om te bestellen als je geen honger hebt maar wel veel geld. Broodjes waren zeer mager belegd voor de prijs. Milkshakes zonder rietjes. Leuk voor de schildpadden. Maar niet voor mensen.
16 jul 2022 om 18:36 Heerlijk broodje! Helaas was de slagyoghurt op, maar ze boden me een milkshake aan. Mooie oplossing en netjes dat ze even belden. 100% would order again.
9 mei 2022 om 15:52 The food is portrayed to seems really good unfortunately they severe poor mens food. Wouldn’t recommend buying a sandwich from this place. I also had the cookie dough it was very bland. I paid a lot of money and it was definitely not worth it.
7 mei 2022 om 13:27 De wrap en tosti waren super lekker, voor herhaling vatbaar! Alleen de bezorger had oordopjes in zodat hij mij niet hoorde roepen omdat hij bij het verkeerde pand stond, dat was irritant ik moest er snel heen lopen!
1 apr 2022 om 14:41 Heerlijke broodjes, vers, goed belegd. Zeker voor herhaling vatbaar.
15 jan 2022 om 19:33 Heerlijke broodjes
10 jan 2022 om 16:01 Wist niet goed wat ik ervan moest verwachten maar ik ben zeer tevreden! De Spicybeef tosti was echt ver boven verwachting, alleen jammer dat er champignon opzat. Deze gelukkig optijd tegengekomen. Maar dat weet ik voor de volgende keer :D
6 jan 2022 om 20:15 Super lekkere tosti’s!! Vooral de roomkaas is echt een aanrader
24 sep 2021 om 7:32 Super snel bezorgd
11 aug 2021 om 14:57 Prima gegeten.