HEEL BIJZONDER

HEEL BIJZONDER Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 59 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Heel Bijzonder. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2022 om 16:20 Leuke plek om te bestellen als je geen honger hebt maar wel veel geld. Broodjes waren zeer mager belegd voor de prijs. Milkshakes zonder rietjes. Leuk voor de schildpadden. Maar niet voor mensen.
16 jul 2022 om 18:36 Heerlijk broodje! Helaas was de slagyoghurt op, maar ze boden me een milkshake aan. Mooie oplossing en netjes dat ze even belden. 100% would order again.
9 mei 2022 om 15:52 The food is portrayed to seems really good unfortunately they severe poor mens food. Wouldn’t recommend buying a sandwich from this place. I also had the cookie dough it was very bland. I paid a lot of money and it was definitely not worth it.
7 mei 2022 om 13:27 De wrap en tosti waren super lekker, voor herhaling vatbaar! Alleen de bezorger had oordopjes in zodat hij mij niet hoorde roepen omdat hij bij het verkeerde pand stond, dat was irritant ik moest er snel heen lopen!
1 apr 2022 om 14:41 Heerlijke broodjes, vers, goed belegd. Zeker voor herhaling vatbaar.
15 jan 2022 om 19:33 Heerlijke broodjes
10 jan 2022 om 16:01 Wist niet goed wat ik ervan moest verwachten maar ik ben zeer tevreden! De Spicybeef tosti was echt ver boven verwachting, alleen jammer dat er champignon opzat. Deze gelukkig optijd tegengekomen. Maar dat weet ik voor de volgende keer :D
6 jan 2022 om 20:15 Super lekkere tosti’s!! Vooral de roomkaas is echt een aanrader
24 sep 2021 om 7:32 Super snel bezorgd
11 aug 2021 om 14:57 Prima gegeten.
11 aug 2021 om 13:21 Het brood zelf was lekker maar daar is echt alles mee gezegd. Vieze grijze oude verrotte naar koelkast smakende kip die 3 dagen geleden gekookt is. en wat ‘de heel bijzondere saus’ zo bijzonder maakt is dat er geen saus te bekennen is. Schaam je chef.
24 jul 2021 om 8:58 Super lekker en op de afgesproken tijd Ik ga er zeker vaker bestellen Concept is geweldig